Efter to børn: 29-årige Nana Holm går efter guld i Brande
Som 10-årig startede traktortræk-karrieren. Og 19 år senere kæmper to-barnsmoren om DM-guld.

En mange-årig kærlighed til traktortræk kan godt kombineres med et hektisk familieliv.

Det er 29-årige Nana Holm fra Hasselager et bevis på.

Lørdag kæmper hun om guld og hæder ved DM i Brande i LandboUngdoms superstandardklasse for traktorer med maksimalt fire cylindre og en max vægt på 3.500 kg.

Beskrivelsen lever hendes Volvo 650 op til.

Ifølge en historie på LandboUngdoms hjemmeside så er målet klart: Guld.

”Der har været masser af forberedelser. Min mand har hjulpet med ved at skrue lidt på traktoren, og jeg har skulle sætte mig ind i alle reglerne. Forventningen er at gå efter den store sejr. Man må gå all-in, ellers giver det ikke mening at skulle være med,” siger Nana Holm.

Nana Holm forklarer, at hun har fuld støtte fra familien. Hendes mand mødte hun således til traktortræk for 10 år siden til et stævne i Sdr. Vissing.

Den traktorglade mand står for vedligeholdesen af traktoren, mens Nana altså er piloten, når der for alvor skal dystes.

”Måske vi en dag køber en ekstra traktor, og det ender med, vi begge skal ud at køre. Men indtil videre er jeg spændt på at komme ud på banen, og mine to børn på 3 og 6 år, som også elsker traktortræk, kommer også til at stå på sidelinjen for at heppe på,” siger hun.

Læs mere om Nana Holm på LandboUngdoms hjemmeside.

LandbrugsAvisen og vores traktormagasin TraktorTech er mediepartnere for DM i traktortræk og EM i traktorpulling i weekenden i Brande.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.