Efter dansk ønske: Polakker står klar med stor frakørselsvogn

Pronar har lyttet til den danske importør, som ser muligheder med frakørselsvogn, der kan rumme op til 60 kubikmeter.

Polske Pronar har netop løftet sløret for en ny tre-akslet frakørselsvogn, der med sin størrelse har ekstra bevågenhed fra den danske importør HCP.

Som standard kan vognen, som kaldes for T900 med XL som efternavn, køre med 49 m3 og udvides til 60 kubik med høje sider.

”Vi har ikke haft den i Danmark endnu. Lige nu er der denne prototype her, men den er bl.a. udviklet på baggrund af input fra os, hvor de har været meget lydhøre overfor, at det danske marked kræver lidt større vogne”, siger produktchef Preben Mouridsen fra HCP, mens han viser maskinen frem på Agritechnica.   

Regner med konkurrencedygtig pris

HCP har endnu ikke fået og sat priser på vognen.

”Pronar er god, gedigen polsk kvalitet, som måske ikke altid har de helt samme finesser, men som kan det den skal, men til rigtig fornuftige priser”, siger han.  

Hvor meget skal I have af markedet?

”Nu skal vi lige i gang. Vi er jyder og er forsigtige og skal have den ud og køre test under første slet i græssæsonen. Derefter skal vi ud og sælge den, og så må vi se, hvor vi lander henne. Vi ser den fortrinsvis som frakørselsvogn, men når den kan holde til græsset, så kan den jo også køre korn ”, siger han.  

På den viste prototype, der står udstillet på Pronars stand i hallerne i Hannover i disse dage, er modellen også monteret en staldgødningsspreder. Den kan let udskiftes med en låge, lyder meldingen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.