Efter dansker-opkøb: New Holland klar med helt nye redskaber til Agritechnica

New Holland er så småt begyndt at indfase en række landbrugsredskaber i brandet efter deres opkøb i Danmark.

Opkøbstogten af det tidligere DLG-ejerede Kongskilde giver nu udslag på Agritechnicas stand for CNH’s brand New Holland.

Der kommer nemlig flere landbrugsredskaber med i produktpaletten, og det kommer vi også til at se på Agritechnica i Hannover.

Blandt redskaberne fremviser New Holland den frontmonterede DiscCutter F 320P-slåmaskine og DiscCutter 320P-slåmaskinen, der monteres bagpå.

Dermed bliver de en del af den gule familie, hvor storballe- og rundballepressere sammen med finsnittere er velkendte søskende.

“Kongskilde er banebrydende på deres område, og det er en veletableret virksomhed, der har præcist den baggrund og knowhow, vi har brug for til at udvikle klassens bedste redskabssortiment. Denne nye globale platform vil skabe vækstmuligheder for begge mærker”, lyder det i en pressemeddelelse fra Carlo Lambro, New Holland Agriculture Brand President.

New Holland kommer også med en seksfuret PXV-plov med variabel bredde, non-stop-udløsersystem og hydraulisk dybdejustering af det store hjul samt en RVM-fræser med gearsidedrev og gearkasse med fire hastigheder, der begge kommer i den blå traktorfarve.

New Holland lover, at maskinerne kommer i handlen til foråret på vores breddegrader, ligesom der fortsat vil blive ført rendyrkede Kongskilde produkter gennem sædvanlige Kongskilde-kanaler.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.