Efter ja til stor fusion i maskinbranchen: Vi har mange ideer og tanker
Adm. direktør Jens Skifter Danish Agro Machinery lægger op til forandringer i takt med, at maskinforretningerne afslutter deres bøger for 2017.

Med dagens ja fra konkurrencemyndighederne til at overtage kontrollen med fem maskinforretninger trækker Danish Agro Machinery nu i arbejdstøjet med at strømline arbejdet hos deres nye virksomheder.

”Vi har mange ideer og tanker, hvad vi kommer til at gøre. Det sætter vi os ned og snakker med dem om,” siger adm. direktør Jens Skifter, som har måttet væbne sig med tålmodighed i mange måneder på godkendelsen fra Forbruger- og Konkurrencestyrelsen.

Han påpeger, at overtagelsen af Traktor- & Høstspecialisten A/S, Vindmask 2017 Holding A/S, Ringe Maskinforretning A/S, Røstofte Maskiner A/S og A.P. Jørgensen kommer til at ske i dialog og glidende i takt med, at forretningerne får afsluttet deres årsafslutninger.

Han lægger også vægt på, at der fremover kommer en dagligdag, som de andre Claas-forhandlere udenfor Danish Agros ejerskab kan se sig selv i.  

”Vi vil gerne arbejde videre som i dag med de andre forretninger. Vi har stor respekt for, at det her med høst- og landbrugsmaskiner er en kompleks størrelse med store maskiner, der kræver kompetencer. Med den størrelse vi har, og de tiltag, vi har tænkt os at sætte i søen, så kan vi bidrage med værktøjer og professionalisering for alle. De bliver en del af noget større. Det er noget af det, som jeg hører, de ser frem til. Her kan vi bl.a. se på, hvad vi kan gøre for sammen at forbedre servicen endnu mere,” siger han og peger bl.a. på, at der vil være synergi i bl.a. handlen med brugte maskiner på tværs af landene i Danish Agro-koncernen og håndteringen af reservedele.   

Kommer I til at køre videre med samme ledelser og management?

”Det er klart, at vi også i fremtiden har behov for at få friske kræfter ind, som kan maskinbranchen, og som også har det internationale udsyn. Men vi har enorm respekt for det her, som de her ejerledere har bygget op over mange år”, siger han.  

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.