Efter opkøb: Samson får fabrikker i tre lande
Med overtagelsen af Pichon løser Samson mulige pladsproblemer.

Samson har i dag fredag meldt ud, at virksomheden har overtaget franske Pichon Industries. Med i dét køb følger to fabrikker i henholdsvis Frankrig og Polen, og det kan vise sig at være ret belejligt.

I Viborg har Samson gennem en årrække øget sin omsætning og styktal. Hvis det fortsætter, vil virksomheden stå med kapacitetsmæssige udfordringer inden for en overskuelig fremtid, oplyser Samson i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af de to fabrikker satser Samson på at løse det problem, eftersom både fabrikken i Frankrig og i Polen har kapacitetsmæssigt overskud. Fabrikken i Frankrig er desuden få år gammel, og i Polen har Pichon i de seneste år renoveret faciliteterne.

»Nu skal vi bruge den kommende tid på at undersøge, hvordan vi opnår de bedste synergier mellem de tre fabrikker, og hvordan vi udnytter kapaciteterne på tværs af fabrikkerne bedst muligt«, siger Lars Henriksen, administrerende direktør i Samson Agro.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.