Efter test i Danmark: Bednar afslører ny såmaskine

I denne uge viser redskabsmærket Bednar, som er kendt for maskiner for de store marker, nye maskiner frem.

Under pomp og pragt blev der tirsdag aften lanceret en ny såmaskine af det tjekkiske mærke Bednar på hjemmebanen i Tjekkiet foran et større publikum af journalister, forhandlere, kunder og andre maskininteresserede fra hele Europa.

Maskinen, der poppede frem i diskotekslyset, var en Bednar Omega 00 6000 FL. Den seks meter disc såmaskine byder på gødningsplacering, 100 pct. Isobus og en integreret frøkasse, beretter vores reporter Claus Worup fra lanceringen.

Ifølge importøren MI har såmaskinen i al hemmelighed været testet på danske marker hos to danske kunder i løbet af 2018.

 

 

Maskinen byder bl.a. også på parallelogram-ophængte såskær.

Ifølge Bednar egner maskinen sig både til såning i et traditionelt såbed efter pløjning eller direkte såning uden forudgående bearbejdning.

Den forventes at skulle konkurrere i samme liga som såmaskiner som Kuhn Espro og Horsch Pronto.

Emneord video

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.