Efter vækst på 425 procent: Fasterholt i stor investering

Producenten af vandingsmaskiner, Fasterholt, har mere end firedoblet virksomhedens indtjening. Tørken spillede en stor rolle.

Den danske producent af vandingsmaskiner, Fasterholt Maskinfabrik, kan nu fremvise et endog særdeles positivt resultat på 16,4 millioner kroner, svarende til en vækst på hele 425 procent i forhold til sidste regnskab. Vejret er en del af forklaringen.

Regnskabet viser en samlet egenkapital på 45,5 mio. kr., hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 29 mio. kr.

»Det kan nok ikke overraske nogen, at både tørken i sommeren 2018 og det tørre vejr i foråret i år har spillet ind. Det gav en stor efterspørgsel, så vi fik lagt en stor ordremængde ind i efteråret 2018 og igen her i foråret. Mange fandt også ud af, at det var en god idé at bestille i god tid«, siger direktør for Fasterholt Maskinfabrik, Peter Flø Pedersen, der tilføjer, at det ikke er, fordi han går og glæder sig, men at han finder det synd for de landmænd, som tørken er gået ud over.

»Vi har bestemt, at en del af pengene, faktisk syv millioner kr. skal investeres i en ny rørlaserskærer«, siger Peter Flø Pedersen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.