Egtved Maskinforretning beholder McCormick
Egtved Maskinforretning og Helms TMT-Centret har indgået en samarbejdsaftale, som betyder, at den østjyske maskinforretning fortsætter som forhandler af McCormick.

Danmarks ældste forhandler af McCormick traktorer, Egtved Maskinforretning A/S ved Kolding, fortsætter som sådan - nu blot under den nye McCormick importør, Helms TMT-Centret A/S.

Officielt blev aftalen indgået i forbindelse med Egtved Maskinforretnings 25-års jubilæum i december sidste år. Samtidig er der indledt et glidende generationsskifte hos den østjyske maskinforretning. De to hidtidige ejere, brødrene Erik Christensen og Hans Christensen, har nemlig fået hver sin søn med i ejerkredsen. Det er Thorkild Christensen, søn af Erik Christensen, og Peter Christensen, søn af Hans Christensen.

»Vi er glade for at have fået Egtved Maskinforretning med som McCormick forhandler i vort regi. De har jo allerede forhandlet McCormick i en årrække, så de har et godt kendskab til traktorerne«, siger Jakob Helms fra Helms TMT-Centret, mens Peter Christensen fra Egtved Maskinforretning også glæder sig.

»Helms har et godt navn i branchen og er kendt for at stå inde for deres produkter«, konstaterer Peter Christensen, der tilføjer, at McCormick er et godt produkt med kendt teknologi.

»Vi har bestilt en McCormick X7.670 på 192 hestekræfter med trinløs transmission hjem. Så snart, vi får den hjem, skal den ud og prøvekøres hos landmændene, og så skal vi nok få salget af traktorer i gang«, siger Peter Christensen.

I samme ombæring er Egtved Maskinforretning blevet forhandler af Schäffer læssemaskinerne, som også importeres af Helms TMT-Centret.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.