Ekstremt heldig: Danmarkspremiere på kommende stortraktor til Åbent hus

Når Herborg Smede & Maskinforretning holder Åbent Hus nu på torsdag i afdelingen i Struer kan virksomheden præsentere den helt nye John Deere 8R-serie.

»Den er lige landet og er kun i Danmark indtil på mandag, hvor den skal videre til Holland. Så vi har været ekstremt heldige«, erkender Martin Kongsgaard, medejer af Herborg Smede & Maskinforretning.

Han henviser til den John Deere 8370R, der kommer til at stå i Herborgs afdeling i Struer på torsdag til Åbent Hus. Den tilhører den nye 8R-serie, som blev præsenteret på Agritechnica for under en måned siden. Om to dage får den Danmarkspremiere.

»Det er fjerde år, vi holder Åbent Hus her i Struer, og vi har holdt det lige siden vi åbnede afdelingen. Men det er nu alligevel lidt specielt i år, når vi pludselig har muligheden for at få den nye traktor med her i Struer, erkender Martin Kongsgaard.

Herborg Smede & Maskinforretning holder Åbent Hus i alle tre afdelinger hvert år. Men fordi den nye 8R skal hastes videre, så bliver afdelingen i Struer eneste sted, hvor man kan kaste et blik på den nye 8R.

Herborg Maskinforretning blev tidligere på året delvist opkøbt af Semler Agro for at fortsætte med forhandlingen af John Deere. Med ændringen følger også en række nye mærker.

»I år kommer vi også til at fokusere på Väderstad og Kramer, som er to nye mærker vi har fået ind med Semler Agro«.

»Samtidig vil vi også vise John Deere Autotrack Vision, som er en kameraløsning, som arbejder sammen med autostyringen på traktoren. Systemet hjælper blandt andet med, at man kan radrense helt præcist mellem rækker i marken, selvom såmaskinen har trukket til en af siderne og dermed ikke har kørt korret i forhold til de fastlagte kørespor«, uddyber Martin Kongsgaard.

Det er som nævnt nu på torsdag 5. december, Herborg Maskinforretning afdeling Struer holder Åbent Hus. Adressen er Fælledvej 23. 7600 Struer.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.