El-Kangoo får større batteri og længere rækkevidde

Renaults arbejdsheste, både den kompakte Kangoo og den store Master, får længere rækkevidde i de elektriske udgaver.

36 år efter, at den første Renault Master all electric prototype blev præsenteret, og 10 år efter den første Renault Kangoo Z.E. electric blev lanceret, er Renault nu klar til anden bølge i elektrificeringen af varebilerne.

Den kompakte varebil Renault Kangoo Van E-TECH lanceres nu med stort batteri og lang rækkevidde på 300 km. Også Renaults største varevogn opgraderer på batterifronten, da Renault Masternu klarer op til 200 km på strøm. 

I Renault Kangoo E-Tech er det 45 kWh store batteri er placeret under bunden, hvilket gør den elektriske Kangoo lige så rummelig som versionen med benzin eller diesel. Det betyder, at der er op til 3.9 kubikmeter varerum i L1 versionen og 4.9 kubikmeter i L2 versionen. Lastevnen er 600 kilo i den korte og 800 kilo i den lange version. Den kommer med stor sidedørsåbning, der gør det muligt at laste en Europalle ind fra siden.

Den store Renault Master er samtidig opgraderet med et batteri på 52 kWh, som nærmest fordobler rækkevidden til 200 km i forhold til det tidligere batteri, hvilket gør bilen noget mere anvendelig.

Begge biler forventes til Danmark efter sommer – endnu er der ikke priser på dem.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.