Eldrevet minilæsser kommer stærkt

Stemas har solgt flere end 20 Weidemann eHoftrac på forhånd – nu præsenteres maskinen ved arrangementer både på Sjælland og i Jylland

Allerede inden de første maskiner er kommet til landet, er Weidemanns eldrevne læssemaskine eHoftrac 1160 en succes for den danske importør, Stemas Maskinsalg. Nu præsenterer Stemas den batteridrevne læsser ved arrangementer både i Jylland og på Sjælland.

»Weidemann eHoftrac bliver 100 procent sikkert årets topsællert. Weidemann er ene i branchen om at kunne tilbyde en læssemaskine uden udstødning, med lavt støjniveau og tilmed omkring 50 procent lavere driftsomkostninger. Vi har aldrig tidligere mærket så stor forhåndsinteresse for en maskine,« fortæller salgschef Robert Kjærgaard hos Stemas.

Mere om dette tema

Sima 2015 - Paris Internationale Business Show - finder sted fra d. 22. til 26. februar. Følg med her for at læse nyhederne fra Landbrugsavisen.dk's to reportere. Hvis du er i Paris og har en historie, så er du meget velkommen til at kontakte dem.

Kontakt på Sima

John Christensen, journalist og redaktør ved Traktortech.dk: jch@landbrugsavisen.dk, 30 83 57 05

Claus Worup, journalist: clw@landbrugsmedierne.dk, 24 22 83 64

Forud for el-læsserens indtog i Danmark, har Stemas allerede solgt flere end 20 eksemplarer af maskinen. Mandag den 9. marts fra kl. 10 til 14 præsenteres den hos Stemas på Værftsvej 4 i Køge. Dagen efter, tirsdag den 10. marts, sættes stikket til den eldrevne læssemaskine i hos Stemas på Tolsagervej 2 ved Hadsten, ligeledes fra 10 til 14.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.