Elektrisk Renault Trafic har verdenspremiere i Hannover

På den internationale transport-og varebilsmesse, IAA, som foregår netop nu i Hannover har Renault netop præsenteret Renault Trafic Van E-Tech Electric.

Efter fire års fravær er Renault tilbage på den internationale varevognsmesse, IAA i Hannover, som foregår i denne uge. Her viser franskmændene blandt andet den elektriske udgave af Renault Trafic med en rækkevidde på 240 km. 

- Vi forventer at kunne præsentere den elektriske Renault Trafic lige efter nytår på det danske marked, siger pressechef for Renault Danmark, Søren Hyltoft.

Renault Trafic Van E-Tech Electric har, som det lyder i en pressemeddelelse, de samme kvaliteter som dets konventionelle forgængere, der er solgt i mere end 2.2 mio. styks i 50 lande kloden over.

Trafic Van E-Tech Electric fås i to længder 5.08 meter eller 5.48 meter og højde på hhv. 1.967 m/ 2.498 m.   Lastvolumen er fra fra 5.8 til 8.9 kubikmeter.

Nyheden kommer med 90kW motor med 750 kg anhængervægt og kan fragte op til 1.1 ton. Batteriet er på 52kW, og bilen har en rækkevidde på 240 km.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.