En MF’er på 200 heste: Nu får du en mulighed mere

Massey Ferguson skyder en ny topmodel ind i 7S-serie, som er meget tæt på en anden storebror.

Skal man købe en 7S eller 8S?

Spørgsmålet er blevet mere potent for valget mellem Massey Ferguson 8S-serie og den nye 7S-serie, da sidstnævnte netop har fået en ny topmodel, der inden for få hestekræfter krydser samme effekt.

Alligevel er det ikke helt samme traktor, selvom det nye flagskib fra 7S-serien får en del teknik og ligheder med storebror.

Den nye MF 7S.210 får  - som navnet antyder – 210 hk, hvilket faktisk er fem hestekræfter mere end MF 8S.205 fra den større serie. Til gengæld får den hestekræfterne fra en 6,6 liters Agco Power-motor med 2,88 meter akselafstand, mens ”storebror” 8S.205 er en traktor med en akselafstand på 3,05 meter, som får sine kræfter fra en 7,4 liters motor.

Designet på den nye model giver en venderadius på 4,93 meter mod 5,7 meter på den større model.

Det skal tilføjes, at den nye traktormodel med boost faktisk kan nå op på 220 hk under transport og pto-opgaver.

Transmissionen på 7S.210 er MF’s trinløse Dyna VT, der når 40 km/t ved 1.450 omdrejninger – og så er den selvfølgelig udstyret med MF’s nyeste generation Datatronic terminal – og en masse forskellige muligheder for brug af præcisionsværktøjer på traktoren og telemetri, så den kan kommunikere direkte med hjemmekontoret og værkstedet, hvis man ønsker det.

Som mange efterhånden er vant til det på deres bil med systemer som Apple Carplay, så er det også muligt at få mobilen til at arbejde sammen med traktorens skærm, så opkaldet hjem til familien kun et tryk væk på samme skærm.

På komfortsiden forlyder det også fra MF, at man har forbedret sidekomforten med et nyt luftaffjedret sæde ligesom, der på de varme arbejdsdage nu er et nyt aircon-system på traktoren, der kan køle yderligere fire grader ned.

Traktoren forventes at blive vist frem på Massey Fergusons stand på Agritechnica i februar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.