Endelig en lygtebom, der holder til markarbejdet

Ploveksperten og Farmimplement har lanceret en lygtebom af gummi til en lang række plove.

Enkle ideer, der virker, er altid godt. Således også hos Ploveksperten og Farmimplement på Mors, hvor indehaver Jens Iversen har fået sat en produktion i gang af fleksible lygtebomme.

Lygtebommen, der er af gummi, tilbydes foreløbig til plove fra Ovlac, Kuhn og Kverneland, men er på vej til flere mærker. Og den behøver man ikke afmontere i marken.

”Den er blevet til efter mange opfordringer, for mange har ønsket sig en lygtebom, der kan holde til vibrationerne i marken. Ideen kom i virkeligheden fra en kunde, der havde fået det lavet til en Kuhn-plov, og vi har så købt ideen”, siger Jens Iversen.

Senest er lygtebommen blevet forsynet med sidereflekser. Ploveksperten sælger nyheden for 3.900 kr.

”Vi håber selvfølgelig, at mange vil synes, at det er en god idé, og at det er værd at ofre lidt for at være lovligt kørende på landevejen”, siger Jens Iversen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.