Endnu en dansk maskinproducent med i prestigefyldt computerspil

Dalbo får fire tromler med i den nye udgave, som kommer i november.

Farming Simulator-entusiaster har i noget tid kunne gøre gylle ud med Samson, mineralgødning med Bredals grej og sprøjte med Hardi.

Nu får de lige en omgang dansk maskindynamit til. Når den længede ventede 2022-edition kommer 22. november, så er Dalbo nemlig repræsenteret med fire maskiner, oplyser maskinproducenten i en pressemeddelelse.

Alt efter størrelse og behov og sikkert også pengepung på den virtuelle farm, så kan der nemlig tromles med Dalbos Powerrool 1230 eller Megaroll 2430 – sidstnævnte med en arbejdsbredde på hele 24,3 meter.

Skal man passe og pleje græsarealer, så får man nu mulighed med at gøre det med en Dalbo Maxirool Greenline 630, mens efterafgrøderne kan knuses og nedmuldes med en Maxicut 600.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.