Erfaren direktør skal få Kubota til at vokse
Nellemann gruppen har ansat Kristian Refnov fra 1. februar som ny adm. direktør for Svenningsens Maskinforretning A/S.

Nellemann gruppen har ansat Kristian Refnov som ny adm. direktør for Svenningsens Maskinforretning A/S. Udnævnelsen kommer i kølvandet på Nellemann koncernens køb af aktiemajoriteten i juni sidste år.

Siden maskinforretningen kom på Nellemann-hænder, har den nyligt udnævnte koncernchef, Mogens Lyngsø fungeret som adm. direktør i virksomheden.

»Vi har søgt en direktør, der både kan gøre Svenningsens Maskinforretnings A/S til en rentabel forretning igen, og samtidig har evnerne og erfaringen til at få forretningens agenturer, herunder specielt Kubota traktorer, til at vokse på det skandinaviske marked. Kristian Refnov har en stor kommerciel forståelse og samtidig god erfaring med, hvad det vil sige at repræsentere store globale maskinbrands,« siger Mogens Lyngsø.

Kristian Refnov er 40 år og kommer fra en stilling som direktør for Case IH med ansvaret for de nordiske såvel som de baltiske lande. Han har stor erfaring inden for salg af landsbrugsmaskiner, og de seneste syv år med det nordiske marked som hjemmebane. Samtidig har han god erfaring med vej & park sektoren fra sin tid som produktchef for høst, vej, park & golf maskiner hos John Deere, mens Nellemann gruppen var importør af John Deere i Danmark. Nellemann var importør af John Deere maskiner i Danmark fra 1978 til 2012.

Svenningsens Maskinforretning A/S er skandinavisk importør af traktorer, græsklippere og RTV køretøjer fra japanske Kubota Corp., centerstyrede redskabsbærer fra tyske Max Holder GmbH, samt fjernstyrede skråningsklippere fra tjekkiske Spider. Svenningsens er tillige en af Danmarks største leverandører af maskiner til vej og park sektoren, entreprenører og golfbaner med import af mærker som amerikanske Bobcat og Textron samt tyske Schmidt og Nido.

Svenningsens har hovedafdeling i Kastrup, en afdeling i Skanderborg, et svensk import selskab i Skänninge og et norsk import selskab i Oslo. Virksomheden beskæftiger i alt 115 medarbejdere og dækker hele Skandinavien via ca. 50 forhandlere.

Kristian Refnov tiltræder som adm. direktør 1. februar 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.