Et af Case IH’s store hits får 2022-version: Her er de væsentligste ændringer

Flere ændringer på flere af Case IH’ Puma-modeller

En af landets mest brugte traktorserier får nu en opdatering til den ny sæson.

Nu er det nemlig tur for de lidt mindre Puma-modeller til at blive opgraderet til ny sæson i lighed med udviklingen på de lidt større modeller i serien.

Skal man hurtigt beskrive ændringerne, så bliver det nu lidt lækrere at køre dem med den nye opdatering.  Modellerne som opdateringerne drejer sig om går fra nr. 140 til 175 og dækker over modeller mellem 155 og 200 hk.  

Case IH oplyser tirsdag på en større nyhedsdag med præsentationer for europæisk presse, at kabinen bliver opgraderet med lettere adgang ala trin som på de store Magnum-traktorer.

Derudover har beklædningen i kabinen fået en opdatering, et læderrat er tilføjet – og så er der fremover USB-stik og tabletholder til rådighed.

Multicontroller og CVXDrive modellerne har fået et bedre udsyn, og så skulle det blive lettere at bruge den som frontlæssertraktor med et nyt joystick.

Lysmæssigt får traktorerne LED markeringslys, og så oplyser Case IH, at man har haft ingeniørerne inde og arbejde med CVX-modellerne med trinløs transmission, så der bl.a. er ændret på vendegearets respons, reaktionen ved acceleration/deceleration og kørepedalens følsomhed.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.