Få ny viden om gødninger

Yara holder den kommende tid en række vækststartsmøder, hvor koncernen orienterer om nye forsøg og erfaringer fra vækstsæsonen 2014.

Har du styr på din gødningsstrategi, inden foråret for alvor viser sig? Hvis ikke vil gødningsproducenten Yara gerne orientere danske landmænd om de nyeste forsøg og erfaringer, som Yara har indsamlet i løbet af vækstsæsonen 2014.

Det sker på en række vækststartsmøder, som bliver afholdt rundt om i landet i den kommende tid. Her vil Yara blandt andet komme ind på resultater fra NPK-forsøg i vårbyg, som har kørt i to sæsoner. Derudover vil der blive mulighed for at høre mere om de to gødningstyper YaraMila Raps og YaraMila Majs, samt hvilke erfaringer og muligheder producenten ser i disse gødninger.

Som noget nyt i 2014 lancerede Yara et stort sortiment inden for mikronæringsstoffer, og der er allerede taget godt imod produkterne.

I den forbindelse blev der i den forgangne sæson lavet en række landsforsøg, hvor blandt andet afgrødespecifikke mikronæringsstofsblanding til korn (YaraVita Gramitrel) blev afprøvet og viste interessante resultater.

Som sidste punkt på programmet vil der blive mulighed for at høre mere om de teknologiske hjælpemidler - blandt andet den højaktuelle app Yara ImageIT, der bruges til at måle kvælstofoptaget i raps og vinterhvede.

Vækststartsmøderne vil foregå henholdsvis 25. februar hos Jysk Landbrugsrådgivning, 26. februar hos LMO, 3. marts hos Centrovice og 4. marts hos Gefion.

Emneord gødskning

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.