Få overblikket - 11 store omvæltninger i maskinbranchen på to måneder
Det har været et par vilde måneder blandt maskinhandlerne. Hjallerup Maskinforretnings indtog i Randers forleden var 11 store omvæltning på to måneder.

Da Hjallerup Maskinforretning mandag annoncerede, at man går ind i Randers indenfor kort tid og etablerer en ny afdeling, som skal bejle til de gamle MF-kunder hos konkursramte Jysk Maskincenter, så var samtidig nok en omvæltning i branchen indenfor kort tid.

LandbrugsAvisen Maskiner har dykket ned i begivenhederne for alene de sidste to måneder og spottet hele 11 større omvæltninger.  

Sammen med Hjallerups indtog i Randers har vi noteret følgende opkøb/samarbejder eller fald i branchen siden 1. oktober:

4. dec.: Hjallerup Maskinforretning går ind i Randers

27. nov.: Kolding Maskinforretning sælger Valtec til TBS

13. nov.: TBS Maskinpower og Askildrup Agro indleder samarbejde om Fendt

3. nov.: HCP køber sig ind i konkursboet Jysk Maskincenter og etablerer maskincenter i Randers

30. okt.: Flemløse Maskinforretning og Kædeby Maskinforretning indgår samarbejde

25. okt.: Skjern Maskinforretning opkøber Sakskær Maskiner.

25. okt.: Yding Smedie A/S overtager Horsens Maskiner.

15. okt.: Rimmerhus Maskinforretning og Jelling Maskinforretning går sammen og skaber Dansk Maskincenter – og køber bl.a. TBS’s gamle afdeling i Toftlund.

14. okt.:  Det nye TBS Maskinpower bliver dannet og kører afdelingen videre i Starup som Fendt-forhandler med tyske Raiffeisen Waren som hovedaktionær.  

13. okt.: Den store MF- og Fendt-forhandler Jysk Maskincenter erklæres konkurs.

2. okt.: TBS Maskinpower med afdelinger i Brørup, Toftlund og Starup går konkurs.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.