Får comeback i spidsen for stor Agco-forhandler

Anders Hansen var indtil 2016 adm. direktør hos Karl Mertz. Nu får han comeback.

Frem til 2016 var Anders Hansen adm. direktør hos Karl Mertz. Efter en periode udenfor maskinbranchen som underdirektør hos DLG Øst kom han sidste år tilbage som salgschef hos Karl Mertz fra 1. september.

Nu rykker han så frem til direktørposten igen, lyder det fra den store Agco-forhandler Karl Mertz, der tidligere i foråret har øget sit distrikt fra Lolland, Falster og det sydlige Sjælland til med opkøbet af HMC Maskiner i Sorø og Holbæk til også at tælle det meste af Sjælland.

Anders Hansen afløser Anders Mikkelsen som direktør efter, at maskinforretningen og direktøren stoppede samarbejdet et stykke inde i juni.

”Anders Hansen har tidligere bevist, at han mestrer den daglige drift samtidig med et udpræget kundefokus. I hans tidligere periode som direktør opnåede han de bedste resultater i selskabets nyere historie. Foruden rollen som adm. direktør vil Anders fortsat lede salgsafdelingen”, oplyser Karl Mertz i en pressemeddelelse underskrevet af ejerne Morten og Jesper Mertz.

I den korte periode uden direktør har Jesper Mertz selv varetaget posten som konstitueret på posten. 1. august overtager Anders Hansen stafetten og medejeren hopper tilbage til at have fuldt fokus på opgaven som sælger i virksomheden med fem afdelinger.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.