Før afgørelsen til VM: - Imponerende dygtige mekanikere

Dansk branche-direktør sender ros til Anders Sørensen og konkurrenterne, inden det afgøres, hvem som er verdens bedste mekaniker tirsdag aften.

Det er bare et flot set-up og et imponerende højt niveau, der har været vist under verdensmesterskabet for håndværkerfag, WorldSkills, i russiske Kazan.

Sådan lyder det fra direktør Klaus Nissen fra Dansk Maskinhandlerforening. Han har fulgt begivenhederne på tæt hold i Kazan.

”Det er de dygtigste i verden, som er udvalgt til at konkurrere, og det kan man godt se på niveauet. Det er imponerende dygtige mekanikere”, siger han.

Han er optimistisk efter at have set danske Anders Sørensen i aktion.  

Selvom den unge danske landbrugsmaskin-mekaniker har stået med en række opgaver, som er atypisk dagligdagen hjemme blandt maskinerne på værkstedet hos J. Hundahl i Thisted, så er han kommet godt igennem dagene, lyder vurderingen.

”Det har virkelig været et bredt felt af opgaver, og der lægges mere vægt på eks. dokumentation, end vi er vant til. Samtidig står de og arbejder individuelt, så du kan ikke se, hvordan de ligger ift. hinanden. Men det virker til, at Anders er kommet bedre og bedre med i de sidste dage af konkurrencen”, siger Klaus Nissen.  


 

Anders Sørensen træder i stolte sko. For to år siden vandt Søren Døssing tredjeplads i Abu Dhabi i samme klasse ved det seneste WorldSkills.

I 2021 afholdes verdensmesterskabet næste gang i Shanghai i Kina.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.