Før afgørende lørdag: Dansker med helt fremme i kampen om VM

God dansk start ved pløje-VM fredag, inden afgørende dag lørdag.

Mens danskerne lå godt under dynen offentliggjorde arrangørerne ved en event fredag aften amerikansk tid de tre førende ved VM i pløjning.

I klassen for vendeplove tegner det nu rigtig lyst før den afgørende dag pløjedag ved VM lørdag i Lake of the Woods i Minnesota, USA.

Danske Søren Korsgaard er blandt de tre forreste, afslørede arrangørerne, der har givet en fransk deltager den gule førertrøje.

Fredag startede konkurrencen i stubjord. Kort før konkurrencestart talte landbrugsavisen.dk med Søren Korsgaard, som umiddelbart så de største muligheder i lørdagen grønjord, mens han bare skulle hænge med i stubjorden på førstedagen.

Inden VM udtalte Søren Korsgaard, at målet var medaljer i USA. I dagene op til konkurrencen nedskalerede han lidt forventningerne efter lidt sygdom og uventede forhold under forberedelserne.

”Jeg vil køre min chance. Det er nu det gælder. Men det har ikke kørt helt optimalt under forberedelser. For nogle dage siden fik vi 50 mm vand på en gang, og det bliver helt anderledes end vi troede”, lød det fredag til landbrugsavisen.dk.

Noget kunne tyde på, at det alligevel ser lovende ud inden den afgørende finaledag lørdag.  

Det endelige resultat forventes at blive offentliggjort sent lørdag aften i USA.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.