Første billede: Ploeger tester sin firehjulede prototype i marken

Ploeger har for første gang nedfældet gylle med sin kommende AT 5104. Maskinen er virksomhedens første med fire hjul.

Tirsdag sendte maskinproducenten Ploeger for første gang sin kommende firehjulede AT 5104 gyllenedfælder i test i marken. Virksomheden har i forvejen tre- og femhjulede gyllenedfældere, men det er første gang, virksomheden står klar med en firehjulet variant, der dog også har flere komponenter fra de andre modeller.

Tanken er af polyester og rummer 22 kubikmeter. Motoren er en sekscylindret Scania på 550 hestekræfter og akslerne er fra Kessler - præcis som de andre modeller. Men maskinen rummer også nye features. Det gælder blandt andet en opdateret trinløs transmission og muligheden for at montere større hjul så som Mitas 1000/65 R32 uden at komme over tre meter i bredden.

AT 5104'eren er fortsat en prototype, men hvis alt går vel, er det planen, at de første eksemplarer af maskinen kommer i marken til næste forår.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.