Første eldrevet Schäffer hjullæsser landet her til lands

Kan ses i aktion på dyrskuerne, lover Helms.

Den første serieproducerede hjullæsser fra Schäffer på el, Schäffer 23e, er ankommet til Herning, lyder det fra importøren Helms TMT-Centret, der skal have den med på dyrskuerne, herunder Landsskuet i Herning.

Ifølge Helms udmærker den sig bl.a. ved at kunne køre 20 km/t, hvilket maskinen, som er baseret på rendyrket rendyrket Litium teknologi, skal opnå meget hurtigt i forhold til en dieseludgave.

Ifølge Helms er en af de klare fordele, at den med el er et godt alternativ, når man vil køre i lukkede haller eller eks. støjfølsomme områder.  

”Samtidig har fordelen af at man kan bruge den i terræn og andre steder hvor fx en gaffeltruck vil have det svært”, skriver Helms i en pressemeddelelse.

Merpris udlignes

Ved indkøb er maskinen dyrere end den tilsvarende dieseludgave fra Schäffer. Til gengæld er driftsomkostningerne lavere.

”Merprisen i forhold til dieseludgaverne udlignes over tid, da service og driftsomkostninger til f.eks. el i stedet for diesel er væsentlig lavere end en dieseludgave. Vi forventer dog ikke umiddelbart, at en dieselmaskine bliver afløst alle steder af de nye maskiner, men at el-maskiner blot er med til at udvide anvendelsesmulighederne og selvfølgelig i nogle tilfælde er mere oplagt end en brændstofudgave”, lyder det fra importøren.

Det oplyses, at det også er muligt at koble det store udvalg af redskaber, der allerede findes til Schäffer på el-udgaven.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.