Første køber af ny traktor vidste bare, at den var rød og havde 305 hk

Valtras nye Q-serie er havnet hos første danske kunde, som købte traktoren, inden han havde mulighed for at se den. Minder meget om de andre Valtra'er, forklarer han.

Med den nye Q-serie med mellem 230 og 305 hestekræfter byder Valtra sig til med fornyet energi i et vigtigt og stort segment på det danske traktormarked.

Sidste sommer blev traktoren lanceret, men allerede forinden havde Valdemarskilde Landbrug med 770 hektar i markplanen på Sjælland slået til og underskrevet en købsaftale.

- Jeg har aldrig været med til at sælge en traktor, hvor vi endnu ikke havde priserne, og hvor kunden aldrig har set den - heller ikke billeder af den. Sigfus købte den alene på hvad vi fortalte ham om traktoren, og det ser jeg som et tegn på at han har tillid til produktet og ikke mindst vores forhandler, lyder det fra Jimmi Ravnborg i en pressemeddelelse.

Underskriveren på købsaftalen var Sigfus Heinesen, driftsleder på landbruget, som satte sin signatur på aftalen i april, mens LandbrugsAvisen og andre medier for første gang kunne se traktoren tidligt på sommeren.

- Det var da lidt spændende at handle en traktor, som jeg ikke vidste, hvordan så ud. Da jeg underskrev slutsedlen, vidste jeg ikke meget om traktoren, for jeg havde ikke engang set et billede af den, men jeg vidste, at den havde 305 hk, og at den var rød, siger Sigfus Heinesen.

Den nye traktormodel synes alligevel langt fra at være fremmed for ham.

Februar 2023 triller den nye Q-traktor så endelig ind på gårdspladsen hos Valdemarskilde Landbrug, og driftslederen kan for første gang se sin nyindkøbte Valtra Q305.

- Den eneste synlige forskel på Q-serien er, at den er kraftigere bygget. Men når man har mange traktorer og mange medarbejdere, er det bare en kæmpe fordel, at betjeningen og funktionerne ligner hinanden, så ved man præcis, hvad man skal gøre, når man sætter sig ind i traktoren, udtaler han.

Samtidig med den nye 305 hk store Q-traktor blev en række ældre modeller også skiftet, så traktorparken også samtidig bliver suppleret med nye Valtra T235- og T255-modeller, hvor Q-traktoren er den, som skal klare tunge opgaver som at så i marken. 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.