Første New Holland T8 Genesis er ankommet i Danmark

Nu er de første New Hollands T8 Genesis landet i Danmark.

De første af en stribe New Holland T8 Genesis gør nu entré i Danmark.

Det melder New Hollandi en pressemeddelelse. Det betyder blandt andet meddeler New Holland, at de  interesserede kan se frem til muligheden for at prøve det blå flagskib måske allerede i september eller oktober til efterårets markdemonstrationer.

Det nye blå flagskib har i topmodellen en ny kabine, nye skærme og en FPT STAGE V motor, 435 EPM HK. 


                                                                                                                                          Foto: New Holland 

"Vi har set frem til at få T8 Genesis til landet siden præsentationen på Agritechnica, og vi er klar med forhandlere, der er trænede i modellen for bedst muligt at kunne servicere og vejlede kunderne. Samtidig glæder vi os til feedback fra kunder, der har spurgt på demokørsel. Det bliver spændende at følge udviklingen den kommende tid”, siger Jimmie Vestergaard, Produktchef Traktorer & Teleskoplæssere, Danmark og Sverige, New Holland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.