Første ville de købe en traktor – men sælgeren fik dem overbevist om fire
Ugens handel er denne gang nået til en rask handel i Sønderjylland.

Fredag formiddag blev der byttet traktorer i stor stil i Toftlund.

Dansk Maskincenter kunne nemlig sende hele fire nye Massey Ferguson-traktorer afsted til samme kunde, Rejsby Maskinstation.

”Egentlig snakkede vi om en handel med en traktor”, fortæller daglig leder Ivan Fischer om handlen til LandbrugsAvisen i vores serie ’Ugens Handel’, hvor vi kigger nærmere på de lidt mere usædvanlige handler i branchen.

 ”Det gik egentlig forholdsvis stærkt. De spurgte på en traktor, og så spurgte vi om de ville have flere, og så gik det rimelig hurtigt derfra. De har den størrelse traktor i forvejen, og det kan de godt li,” siger han med henvisning til, at maskinstationen køber tre styk 7726S samt en lidt mindre 7720S. 


Tom Lauridsen fra Rejsby Maskinstation, tv., og Ivan Fischer fra Dansk Maskincenter under gennemførelsen af handlen.

Maskinstationen bytter i stedet fem traktorer ind, hvor der indgår to fra MF’s helst store 8600-serie.

De nye traktorer fra den lidt mindre modelserie vurderes til at være store nok – og samtidig er de lidt mere handy til en række opgaver, forklares det fra sælgerside.

”De tre største har 260 hk og er en fin størrelse, fordi de klarer meget og samtidig er handy”, mener Ivan Fischer og forklarer, at deres primære arbejde bliver opgaver som at køre halm og husdyrgødning, mens den lidt mindre model er tiltænkt opgaver med sprøjten.

Ugens handel: Regnbygen gav tid til en rask handelMaskiner Mandag 9. september 2019 · 11:24

Hvor ofte har I sådan en handel med fire på stribe?

”Det er ikke så ofte det sker. Det er helt sjovt at prøve.”

Hvordan er markedet lige nu?

”Vi har mange tilbud ude, men mange kunder venter lidt. Det er nok i kraft af, at der er mange kartoffelbønder i vores område, som kæmper med at få de sidste hektar med kartofler op. De har ikke så travlt med at handle, før de er færdige. Der ryger en engang imellem og så er det altså fire lige nu”, siger Ivan Fischer.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.