Farming Simulator-gamere skal stakke baller på Roskilde Dyrskue

Dyrskuet får for første gang et stort e-sportsområde med spillet Farming Simulator.

Der er Farming Simulator-dyst på programmet, når Roskilde Dyrskue åbner på fredag.

Bagmændene er Roskilde E-sportforening og elever fra Høng Landbrugsskole, som vil lave en decideret dansk konkurrence under navnet Danish Farm Tournements.

Årets turnering, som er en slags prøveturnering forud for en rigtig turnering i 2020, sker hver dag på Roskilde kl. 13-16 med tilmelding på standen og præmier til de tre bedste, oplyses det i en pressemeddelelse, som er udsendt af konkurrencens sponsorer, traktormærkerne New Holland og Case IH.

Under konkurrencen skal der i øvrigt stakkes baller på tid. Det hele foregår på gårdspladsen Zoom på den sydvestlige del af pladsen.

På den internationale scene lancerer firmaet bag spillet, Giants Software, i år en decideret liga, hvor deltagere kan vinde præmier fra en samlet pulje i millionklassen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.