Fasterholt: De her maskiner kan blive lige så stort som vandingsmaskiner

Fasterholt er synonym med vandingsmaskiner, men direktør tror, at nyt produktområde kan komme op på siden.

Med en forventet produktion af 500 vandingsmaskiner i 2021, så er Fasterholt Maskinfabrik Danmarks største producent af vandingsmaskiner.

Fasterholt er samtidig gået ind som medejer af virksomheden MSR Plant Technology, der har udviklet en for Fasterholt ny type produkter til jordbearbejdning og rensning i kartofler med maskinerne Opti Weeder og Crown Crusher.

Ifølge Fasterholts direktør Peter Flø Pedersen er potentialet lige så stort som vandingsmaskinerne, når Fasterholt fremover bliver producent af maskinerne, fremgår det af en pressemeddelelse.   

”Vi ved, at der bliver færre muligheder for at bruge kemi i kartofler. Her bliver Opti Weeder og Crown Crusher vigtige alternativer,” siger han.

Ifølge Fasterholt direktøren er målet, at der i 2021 skal produceres og sælges 25-30 maskiner. På længere sigt ser han store muligheder i hele Europa for de to maskiner.

Mens Fasterholt således står for produktionen, så skal MSR Plant Technology ApS selv stå for salget af de to maskiner i Danmark.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.