Fasterholt-direktør overlader posten til sin datter

Direktør for Fasterholt Maskinfabrik, Peter Flø Pedersen har netop givet stafetten videre til sin datter, Rikke Kjær Pedersen.

Efter næsten 22 år for bordenden træder Peter Flø Pedersen nu ud af direktionen i Fasterholt Maskinfabrik A/S ved Brande. Ny direktør er fra udgangen af juli hans datter, Rikke Kjær Pedersen.

Den afgående direktør, Peter Flø Pedersen, skulle oprindeligt have været gymnasielærer. Han er oprindeligt uddannet cand. scient. i biologi på Aarhus Universitet og har læst idræt på Odense Universitet og hjalp sideløbende til som sprogkyndig i eksportafdelingen hos Fasterholt. I 1984 startede han som salgsassistent i eksportafdelingen og senere salgs- og eksportchef. I 1999 blev han adm. direktør for Fasterholt Maskinfabrik.

Det har i mange år været planen, at Rikke Kjær Pedersen skulle tage over. Hun blev ansat i virksomheden i 2014 med blandt andet ansvar for det tyske marked, hvilket var oplagt, da hun har en kandidat i virksomhedskommunikation og tysk. Derudover har hun stor erfaring med projektledelse.

”Det er jo stadig en glidende overgang, og min far fortsætter i virksomheden. Men han drømmer om at gå lidt ned i tid, og det håber jeg da kan lykkes for ham,” siger Rikke Kjær Pedersen.

I bestyrelsen for firmaet sidder formand Jens Kristian Ravn og fire andre medlemmer, nemlig Gitte Kjær Pedersen, Ole Kjær Thisgaard, Peter Flø Pedersen og Janni Kjær Pedersen.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.