Fem gange åbent hus på samme vej i Ringsted

”Maskinvejen” i Ringsted holder åbent hus med fem deltagere igen i år.

Der bliver nok af steder at se maskiner, sparke dæk og spise pølser fredag og lørdag 1. og 2. marts i Ringsted.

Her gentager maskinfirmaerne Mertz, Hydrema, Scantruck, Helms og JCB-importøren Nicolaisen & Larsen nemlig deres samlede åbent hus fra i fjor på deres fælles vej, Kærup Parkvej.

Indenfor 650 meter kan der således besøges fem forskellige maskinfirmaer, forklarer de i en – selvfølgelig fælles – pressemeddelelse.  

”Vi havde holdt vores eget åbent hus-arrangement i en årrække med absolut tilfredsstillende besøgstal. Men da vores fire kolleger sluttede sig til, og vi fik en hel Åben Maskinvej ud af det, fik vi dobbelt så mange gæster. Så vi er klar med pølser, fadøl og maskiner igen”, siger afdelingsleder Dan Madsen hos Hydrema.

Hos Mertz kan man bl.a. se en Case Maxxum 145 med ActiveDrive 8 udstillet og en New Holland T7.215 S.

Helms TMT-Centret byder bl.a. på knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer og som noget helt nyt traktorer fra McCormick.

JCB-importør og -forhandler Nicolaisen og Larsen er aktuelle med en række nyheder fra JCB for tiden. Her loves den 18 meter teleskoplæsser, JCB 540-180 en hovedrolle.

Scantruck bor midt på vejen og udstiller bl.a amerikanske GMG-saxlifte, knusere fra irske McCloskey, gravemaskiner Komatsu og læssermaskiner fra Manitou blandt meget andet.

Maskinvejen i Ringsted åbner fredag 1. marts fra klokken 10 til 17 og lørdag 2. marts fra 10 til 15.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.