Fendt lancerer 673 hestes trinløs traktor

Ny model får kræfterne fra 16,2 liters MAN-motor.

Fredag lancerede Fendts nordamerikanske marketingsfolk nye Fendt-produkter med en stor lancering på YouTube.

Ifølge teknikmagasinet Profis britiske side er Fendt på vej med en ny serie, der igen sprænger grænserne for størrelsen på Fendts traktorer og dermed kommer til at være med helt i toppen af verdens stærkeste bæltetraktorer.  

Det er Fendts 1100 bælteserie, der med den nye lancering kommer til at bestå af fire modeller, 1151 på 511 hk, 1156 på 564 hk og 1162 med 618 hk. De får alle en 15,2 liters MAN-motor, mens serien toppes med en 1167, der kan afgive hele 673 hk.

Den nye Fendt 1167-model er også bekræftet tilmeldt til konkurrencen 'Tractor of the Year'. 

Udover at Fendts bæltetraktorer vokser i forhold til de ”gamle” modeller, så bliver de interessant nok også udstyret med trinløs transmission.

Profi melder i øvrigt om en traktor med en hydraulikkapacitet på op til 439 liter/min og en ny mulighed for at udstyre de store traktormodeller med affjedringssystemet Smart Ride Plus.

Fendt viser i starten af september en række nyheder - formodentlig også den nye bælteserie - på et pressemøde for den europæiske presse i Tyskland.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.