Fendt også ramt af corona - suspenderer produktion fra i morgen
Fendt lukker sin produktion på to fabrikker fra i morgen onsdag på grund af manglende komponenter. Optimisme trods alt hos Fendt i Danmark.

Det kommer næppe som en overraskelse. Men nu lukker Fendt også ned som følge af corona-virus.

Fendt stopper produktionen på fabrikkerne i Marktoberdorf og Asbach-bäumenheim, fordi der ganske enkelt er mangel på komponenter fra forskellige underleverandører i Europa, oplyser det Agco-ejede mærke i en pressemeddelelse.

"På grund af manglende dele ser vi ingen anden udvej end at stoppe produktionen. Hvornår vi kan starte igen afhænger af vores leverandører", oplyser Christoph Gröblinghoff, bestyrelsesformand hos Fendt.

På enkelte andre lokationer er Fendt dog i stand til at fastholde produktionen indtil videre, lyder det.

Hos Agco Danmark oplyser man, at man er relativt langt henne med leveringerne til forårssæsonen på nuværende tidspunkt til det danske marked. 

"På nuværende tidspunkt vil jeg vurdere, at langt de fleste traktorer, som skulle være klar til forårsarbejdet også bliver det", oplyser business manager Kasper Glibstrup for Fendt i Danmark og Sverige.

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.