Fendt One bliver standard på kommende 700-serie

Selv den mest primitive variant i Fendts kommende 700-serie får digitalt display, terminal og armlænskonsol med programmerbare knapper.

Når Fendts næste generation af Fendt 700 Vario går i produktion til september i år, bliver serien sammen med Fendt 300 Vario den første i rækken med det nye Fendt One koncept, der består af en helt ny digital brugerflade og betjening for chaufføren. Og tilsyndeladende finder konceptet vej til traktoren, uanset hvilken udstyrsvariant, man vælger at købe traktoren i.

Således får man selv i Power-versionen, udgaven med mindst udstyr, et nyt 10 tommer digitale frontdisplay sammen med en 12 tommer terminal, der er monteret på armlænskonsollet. To af hovedelementerne i Fendt One. Samtidig kommer man også til at nyde godt af programmérbare knapper på armlænet, oplyser Fendt.

For at få isobus-kompabilitet skal du dog vælge Power+-versionen, hvor du også har mulighed for at vælge et nyt joystick, der kan programmeres med op til 27 forskellige isobus-funktioner.

Ekstra terminal i taget

I Vario Profi-udgaven tager Fendt skridtet videre, og du kan for eksempel montere en tredje skærm i taget. Alle skærme arbejder sammen, så du kan frit flytte rundt og vælge, hvilke informationer du vil se på hvilken skærm.

Toppen af poppen er Profi+, der giver mulighed for sektionskontrol og variabel tildeling via terminalerne i kabinen.

Fendt One blev præsenteret første gang på Agritechnica sidste år. Det er planen, at det nye koncept på sigt skal finde vej til at samtlige modeller fra Fendt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.