Fendt-sprøjte med fire kvadratmeter kabine
Den selvkørende Fendt Rogator 600 er opdateret med blandt andet ny kabine. En af dem kører ved Randers.

Både komfort, betjening og præcision har fået en tand til på den store selvkørende sprøjte, Fendt Rogator 600. Blandt andet er kabinen nu på fire kvadratmeter.

»De fleste kender jo nok Fendt Rogator seriens sprøjter under deres tidligere gule farve og Challenger navnet. Sidste år valgte vi så, som det er bekendt for de fleste, at indarbejde hele programmet som en del af Fendts samlede Full-line koncept i Europa. Og i år har vi så introduceret en række nye nyheder. Bl.a. har vores 600 serie nu fået en fire kvadratmeter stor Vision kabine med fuldt udsyn. Betjeningen er opbygget med de samme brugerflader som i de nye Fendt traktorer og med VarioGuide RTK autostyringen kan maskinen efter første gennemkørsel selv køre ruten«, siger områdechef Jan Kongsgaard, Agco Danmark.

Bæltetraktorer og sprøjter i grønt: Fendt-forhandlere får det fulde lineup Torsdag 14. september 2017 · 00:00

Et af de landbrug, der har investeret i en af de nye Fendt Rogator sprøjter, nærmere betegnet Rogator 655, er Kærgården & Bækskovgård Landbrug ved Randers. Bedriften driver et effektivt planteavl – og dækker et areal på 60 hektar fabrikskartofler i markplanen og et totalt areal, der omfatter i alt 680 hektar, inklusive pasningsaftaler.

Både Peter Poulsen, der ejer landbruget og sønnen Michael er ifølge en pressemedelelse fra Agco begejstret for deres nye selvkørende sprøjte og fremhæver bl.a. den nye kabine og indretningen, hvor betjeningen matcher bedriftens Fendt traktorer. Men også VarioGuide RTK autostyringen, de automatiske enkelt-dysefunktioner, bommen med de fem sensorer, der styrer bomhøjden automatisk samt den høje kapacitet er faktorer, som de fremhæver.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.