Fendt står klar med ny 700-serie

Syvende generation af Fendts 700 serie står klar til lancering. Får design fra større modeller.

Fendt præsenterede en ny Fendt 700-serie for to år siden, hvor serien blandt andet blev udstyret med Fendt One-konceptet, hvor særligt betjeningen skiller sig ud. I den forbindelse skete der intet med selve designet af traktoren, men nu ser det ud til, at sidstnævnte følger med. 

I slutningen af august lancerer Fendt nemlig en helt ny, syvende generation af serien, der skal afløse de nuværende seks modeller fra 144 til 237 hestekræfter. 

Endnu har Fendt ikke løftet meget af sløret for Gen7, som serien kaldes, men ud fra illustrationerne er det tydeligt, at designet nu beslægter sig med Fendt 1000 og 900. Hvorvidt effekten ændrer sig er endnu uvis, men rygterne lyder, at den nye serie vil toppe et stykke højere end den nuværende Fendt 700. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.