Fendts øverste chef stopper
Fra 1. januar 2020 skifter Fendt ud i både direktion og bestyrelse. Topchef gennem 10 år stopper.

Peter-Josef Paffen har de seneste 10 år stået i spidsen for Fendt som administrerende direktør og bestyrelsesformand sammen med titlen som vicepræsident hos Agco - koncernen bag Fendt.

Pr. 1. januar er det slut for 65 årige Paffen, der træder tilbage og overlader opgaverne til Christoph Gröblinghoff, der bliver ny direktør og bestyrelsesformand for Fendt. Det oplyser Agco i en pressemeddelelse.

Christoph Gröblinghoff er ikke ny i Agco-regi. Han kommer fra en stilling som ansvarlig for distribution og forhandlerudvikling i EME (Europa og Mellemøsten).

»Sammen med hans team har Peter-Josef Paffen ledet Fendt til nye højder i de seneste 10 år. Med Fendt 2020 strategien har Paffen sørget for, at Fendt har opnået profitabel vækst og samtidig foldet full-line konceptet ud«, siger Martin Richenhagen, bestyrelsesformand, præsident og administerende direktør hos Agco Corporation.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.