Fergusons roadshow kommer til Danmark
Til september bliver det mulige for danske Massey Ferguson-fans at opleve de nyeste modeller helt tæt på, når MF eXperience Tour slår vejen forbi Danmark.

Massey Fergusons eXperience Tour er netop startet i Treviso i Italien og fortsætter Europa rundt, indtil touren rammer Danmark 4., 5. og 6. september.

Begivenheden er en sammensætning af show og fremvisning af Massey Fergusons nyeste modeller, men også mulighed for prøvekørsel for kunderne.

Det skriver AGCO, der står bag Massey Ferguson, i en pressemeddelelse.

Verdenskendt maskinmærke kørt sur i store messestandeMaskiner Mandag 5. november 2018 · 18:53

"Kunderne vil opleve en mere personlig og professionel oplevelse. Vi bruger Virtual Reality og andre teknologier til at give en mere interaktiv måde at se maskiner til indendørs show, mens kunderne kan prøvekøre og teste en bred vifte af Massey Ferguson-udstyr udendørs", siger Francesco Quaranta, Vice-President Sales, Marketing & Product Management, Massey Ferguson Europa & Mellemøsten.

MF eXperience Tour vil byde velkommen til 6000 kunder på 25 lokaliteter i syv lande på en 75 dages tourné. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.