Finsk traktor men farven minder om et helt andet mærke
Den svenske importør af Valtra har valgt at lave en speciel Swedish-edition, som udstilles på Borgeby.

Borgeby Fältdagar, Sverige.

Ved første øjekast kunne den ligne en New Holland. Men det er altså en Valtra. På Borgeby udstiller Lantmännen, den svenske importør af Valtra, modeller i både A, N, T og S-serien, men i en lidt atypisk indpakning.

I stedet for traditionelle farver er traktorerne pakket ind i det svenske flag som en del af en såkaldt Swedish edition, der foruden de blå-gule farver også har en række små ekstra detaljer.

Traktoren er tilpasset hos Valtras specielle Unlimited Studio-afdeling på fabrikken i Finland. Her har Valtra i en årrække kunnet tilbyde skræddersyede løsninger til kunder, hvor nærmest kun fantasaien - og pengepungen - sætter grænserne.

»Vores Unlimited-afdeling er ret unik. Her kan man få tilpasset sin traktor efter specifikke ønsker, og selv i kabinen har chaufføren mulighed for at få lavet en lang række ekstra ting«, fortæller Arne Spejlborg, ansvarlig for Valtra på det danske marked.

En dansk udgave med Dannebrog på motorhjelmen har han dog ikke i sinde at sende på markedet på nuværende tidspunkt.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.