Finske maskiner klar til det fynske forår

Multivas redskaber har fået godt fat i de fynske kunder. Flere solgte maskiner kan nu opleves hos Axel Knudsen i Kauslunde.

Den megen regn, som bremser markarbejdet, har en positiv sidegevinst hos maskinforretningen Axel Knudsen i Karlslunde. Her har man nemlig mulighed for at have flere Multiva maskiner udstillet til firmaets ”60 års fødselsdagsuge”, inden de skal i marken.

Ifølge en pressemeddelelse er de solgte maskiner handlet hen over vinteren. Man kan bl. a. se Multiva Optima EVO såbedsharven hos Axel Knudsen i denne uge. Optima Evo blev lanceret sidste sommer og er navnet på efterfølgeren til den velkendte Optima T harve. Den første Optima EVO harve blev slutsolgt sidste år på Odense Dyrskue til en kunde på Nordfyn.

Den nye Multiva eForte såmaskine bliver også vist i Kauslunde. eForte er standard Isobus-forberedt med elektrisk udsåning og er tilpasset såvel no-till dyrkning samt dyrkningsformer, hvor der foretages jordbearbejdning forud for såningen.

- Vi oplever en god interesse for Multiva såmaskinerne. Maskinens enkelthed og fleksibilitet til at kunne så i alle jordtyper samt både efter plov eller direkte i stub tiltaler flere og flere, siger Per Knudsen fra Axel Knudsen Maskinforretning

 Axel Knudsen Maskinforretning har forhandlingen af Multiva på hele Fyn samt Tåsinge og Langeland.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.