Flere ejere træder ind i Brdr. Holst Sørensen

Brdr. Holst Sørensen A/S udvider ejerkredsen.

Servicechef Willi Jønsson og værkfører Lars Andersen træder ind i ejerkredsen hos Brdr. Holst Sørensen A/S.

Det skriver virksomheden - som har 20 forhandlere og blandt andet importerer Merlo - i en pressemeddelelse.

De nuværende ejere er adm. direktør Lars Hedebo, importchef Søren Nielsen, lagerchef Lars Holst Sørensen og maskinhandler Søren Holst Sørensen.

"Udvidelsen af ejerkredsen sker i forbindelse med et glidende generationsskifte og ses, som et vigtigt skridt for, at styrke og fremtidssikre virksomheden," lyder det i pressemeddelelsen.

Willi Jønsson har været i virksomheden i 25 år og har indgående kendskab til teknik, drift, service og leverandørforhold. Willi fortsætter med disse fokusområder fremadrettet.

Lars Andersen har været værkfører siden 2006 og har bred kundekontakt. Lars har stor erfaring inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Brdr. Holst Sørensen A/S har over 50 års erfaring i maskinhandlerbranchen og beskæftiger 50 medarbejdere fra domicilet i Obbekær. Med over 50 forhandlere i Danmark og Sverige tilbydes et landsdækkende salgs- og servicenet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.