Flere vil have større fronttanke
Sprøjtespecialist firmaet Brdr. Toft i Sabro oplever stigende interesse for anvendelse af flydende gødning og udvider nu fronttankprogrammet.

Anvendelse af flydende gødning placeret ved såning er i vækst, og det giver stor efterspørgsel på fronttanke, oplever man hos Sprøjtespecialist firmaet Brdr. Toft A/S i Sabro. Det drejer sig både om anlæg monteret på majs- og roesåmaskiner, på forskellige typer såsæt og på kartoffellæggere samt på majsrensere.

Derfor har man hos Brdr. Toft skruet op for mulighederne inden for fronttanke i forskellige farver og størrelser og også todelte versioner. Sortimentet af fronttanke er til denne sæson udvidet, så det nu dækker et volumen fra 600 og helt op til 3.000 liter.

»Vi ser en tendens til større traktorer og bredere såmaskiner og læggere, hvilket giver en efterspørgsel på stadig større tanke. Vi har derfor til denne sæson udviklet en ny 3.000 liter tank med et kraftigt chassis, således at vi kan imødekomme efterspørgslen«, siger salgs- og marketingchef hos Brdr. Toft, Finn Søndergaard.

En mulighed er tillige en todelt tank med 750 + 1050 liter opdeling. Denne todelte tank er især populær til kartoffellæggere, da man således kan køre med to forskellige gødninger eller gødning og bejdsemiddel i samme fronttank.

De modulopbyggede løsninger giver mulighed for, at gødnings- eller bejdseanlægget anvendes i kombination med andre maskiner som f.eks. marksprøjten, majs-, roe- eller kornsåmaskiner, radrenser, grubbersåmaskine eller lignende.

Fronttankene er som standard med integreret renvandstank og håndvasketank samt væskestandsmåler. Der kan monteres forskellige pumpetyper; hydraulisk drevet membranpumpe, elektrisk pumpe, centrifugalpumpe eller en mekanisk drevet stempelpumpe.

»Valget afhænger helt af, hvordan løsningen skal bruges, og hvor avanceret man ønsker løsningen«, siger Finn Søndergaard.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.