FMR Maskiner bliver JCB Agri forhandler 
Det bliver FMR Maskiner, der fremover skal sørge for salg og service af JCB Agri på Sydsjælland og omkringliggende øer.

Efter Brøns Group og FMR Maskiner har indgået en forhandleraftale for området ligger det fast at det bliver FMR- Maskiner, der fremover skal sørge for salg og service af JCB Agri på Sydsjælland og omkringliggende øer. 

Det skriver FMR Maskiner i en pressemeddelelse. 

FMR har tidligere været JCB-forhandler, men sagde farvel til mærket for et par år siden i forbindelse med den daværende importørs strategiske planer. Nu går man med egne ord ”all in” på JCB igen, hvilket betyder farvel til Bobcat og Manitou.

”Det er hver især gode mærker, men vi har altid været begejstrede for JCB, og med Brøns som importør føles det helt rigtigt i maven at gå tilbage til vores ”gamle” mærke", siger den ene ejer af FMR Maskiner Henrik Rasmussen ifølge pressemeddelelsen. 

En udfordrende, men kærkommen opgave

Hos Brøns er Henrik A. Svennild, der er salgs- og produktchef for JCB Agriculture, meget tilfredshed med at have landet en aftale med FMR Maskiner.

"Dels kender de JCB fra tidligere og udfører stadigvæk service på de fleste af dem, de tidligere har solgt. Dels er FMR Maskiner allerede certificerede til at gennemføre de obligatoriske test/godkendelser af løfteudstyr. Og endelig er det et meget aktivt firma, der er vant til at håndtere kvalitetsbrands og ikke er bange for at afvikle en masse demo-kørsler". 

Fra FMR Maskiner går man til opgaven med stor tro på fremtiden. De to ejere – Henrik Rasmussen og Anders Højte – har løbende holdt øje med udviklingen omkring importen og forhandlerstrukturen omkring JCB, for at gribe muligheden for at blive autoriseret forhandler igen, hvis den bød sig. ”

"Nu har Brøns Group så givet os muligheden for at bevise, at vi kan løfte opgaven med salg og service til områdets effektive landmænd. Den udfordring tager vi imod med begejstring og vil investere den mængde energi, der skal til for at lykkes".  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.