Folket trodser regnen: Ventes op mod 10.000 tilskuere
DM og EM i traktortræk og pulling ser ud til at blive publikumstræffer.

Der er pumpet vand væk hele natten.  

Regnen har hængt tungt over Brande det seneste døgn, men trods det så valfarter der folk fra ind- og udland til Brande i øjeblikket.

Formand for Dansk Traktor Pulling, Steffan ”Stub” Jensen kan på pladsen tæt på første EM-pull konstatere, at det tegner lovende med dagens besøg.

”Vi har solgt godt på foran. Vi havde torsdag dobbelt så mange på campingområdet torsdag, og der var også solgt dobbelt så godt som normalt på det tidspunkt. Nu må vi se, men ønskescenariet er 10.000 tilskuere hen over weekenden og 8.000 vil også være fint”, siger han.

Kommer der 10.000, så klarer vi også det Maskiner Lørdag 7. september 2019 · 08:17

Han vurderer, at banerne, som DM i traktortræk under LandboUngdom og EM i traktor pulling køres på, har det fint trods heftig regn i området.

”De har været overdækket, og da vi rev tæppet af i morges kunne vi se, at det havde det godt. Jeg tror, det bliver rigtig godt. Men vi glæder os selvfølgelig til at se, om der er bid i banen, når vi er kommet i gang”.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.