Ford har fået 150.000 bestillinger på el-udgave af pick-up-legende

Mange farmere kører Ford 150 i USA. Til foråret kan den også køres med strøm i tanken.

I mere end fire årtier har Ford produceret pick-up-serien F med modellen 150 som en bestseller igennem mange, mange år.

I 2022 kan den leveres som en eludgave, der kan køre mellem 400-500 km på en opladning. Og den mulighed er der tilsyneladende rigtig mange amerikanere, der er interesseret i.

Ford kan nu oplyse, at der er reserveret 150.000 styk af den nye udgave.

”Vi vidste, at F-150 Lightning var speciel, men interessen for den har været større end vores største forventninger og har forandret snakken om eldrevne køretøjer”, lyder det med en vis amerikansk stolthed i stemmen fra øverste direktør hos Ford Motor Company Bill Ford.

De første modeller er nu færdigproduceret. Som følge af den stærke efterspørgsel forlyder det nu fra Ford, at man investerer et ekstra milliardbeløb i tre fabrikker, som står for at producere og levere komponenter til de eldrevne pick-upper, så Ford kan øge produktionen til 80.000 enheder om året.      

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.