Ford Ranger klar til opbygning

Ford kommer næste år med Ranger som opbygningsklar chassis.

Ford betræder nyt land, når man næste år kommer med pick-up’en Ford Ranger som Chassis Cab. Den nye variant giver nye opbygningsmuligheder til kunder med behov for skræddersyede løsninger.

Ranger Chassis Cab har et førerhus med chassiskonstruktion, der gør den velegnet som donorbil til en bred vifte af opbygninger. Den nye biltype i Ranger-familien er understøttet af over 160 såkaldte QVM-certificerede opbyggere (Qualified Vehicle Modifier) fordelt på 13 europæiske markeder, herunder en enkelt certificeret opbygger i Danmark.

Ranger Chassis Cab har bladfjedre og flad overflade bagtil, som opbyggerne ret nemt kan arbejde videre på. Det giver en ramme til opbygning på helt op til 3.270 kg totalvægt. Single Cab-designet giver en maksimal opbyggerlængde på to en halv meter bag førerhuset.  Dertil har Ranger Chassis Cab en anhængervægt på op til 3.500 kg.

Motoren i Ranger Chassis Cab er en toliters EcoBlue-diesel med 170 hk. Gearkassen er en sekstrins manuel. Et elektronisk spær på bagakslen kan fås som ekstraudstyr.
Den nye mulighed i Ranger-familien ventes lanceret i Danmark i første halvdel af 2021.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.