Forhandlere tvunget til at vælge mellem Claas og Valtra

Forhandlere, der har både Claas og Valtra i sortimentet, er blevet tvunget til at vælge mellem de to mærker. Det har fået flere til at vende ryggen til Valtra for at fortsætte med Claas, skriver maskinbladet.dk

Det er LMB Danmark, der er forhandler af Claas, som har bedt forhandlerne om at koncentrere sig om et mærke og på den måde specialisere sig mere og yde en endnu bedre service. Hos Almas, der har en afdeling i Brønderslev, har man valgt at gå med Claas.

"Vi har valgt at fortsætte med Claas - vi har ført mærket både nord og syd for fjorden i over 50 år, så det er et naturligt valg. Men det er aldrig spændende at sige farvel til et mærke som Valtra, efter man har fået oparbejdet en kundekreds, som har tillid til os og har været glad for deres køb. Vores sælgere har været ude og forklare situationen for de fleste af vores kunder, og de har også givet den besked, at man fortsat kan få lavet service på Valtra hos os. Vi har direkte adgang til reservedele det næste år, og også derefter forventer vi at kunne fortsætte med at yde den samme service, vores kunder er vant til. Vi har stadig ekspertisen i huset, for vores eneste interesse er jo stadig at sørge for, at vi har tilfredse kunder," siger Børge Vestergaard, direktør i Almas, til maskinbladet.dk.

Derudover har Maskinland også valgt Valtra fra til fordel for Claas i deres afdeling i Grindsted, og Hans Holm i Tinglev, hvor man dog fastslår over for maskinbladet.dk, at man fortsætter med at yde service på Valtra.

Hos Kolding-Gravens Maskinforretning, Maskincenter Roskilde og Maskincenter Ringsted er det for tidligt at melde ud om det fremtidige sortiment.

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.