Formand: God afsætning af brugte entreprenørmaskiner
Øget aktivitet for byggebranchen smitter af på landets leverandører af entreprenørmaskiner. De kommende år peger også positivt.

Opturen for salget af entreprenørmaskiner er ikke lige på vej til at klinge af.

Sådan lød beskeden, da Maskinleverandørerne, der leverer maskiner til entreprenørbranchen, forleden mødtes til geneforsamling.

”Skal vi mane til forsigtighed? Nej det tror jeg ikke. Dansk Byggeris prognoser lover fortsat vækst i 2018 og 2019”, lød det fra formand Palle Kjærsgaard, der også er direktør og indehaver hos S.D. Kjærsgaard.

I 2017 voksede markedet for entreprenørmaskiner med 15 pct. I det klima begynder leveringstiderne fra producenterne at blive længere og der varsles ekstraordinære prisstigninger.

”Dette gør, at der købes mere til lager, så vi kan levere til kundens ønskede tid og til de rigtige priser. Brugtlagrene tynger ikke, da der er god afsætning inden- og udenrigs af brugte entreprenørmaskiner. Så alt i alt ser det godt ud”, siger Palle Kjærsgaard, der melder om en generelt sund udvikling i økonomien hos de 30 medlemsvirksomheder.

  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.