Fotos: Valtra har taget hul på dansk demo-tour

Hver dag i denne uge besøger Valtras demo-tour et nyt sted, hvor man kan se og prøvekøre de nyeste traktorer fra Valtra.

I dag mandag kl. 13.00 præcis tog Valtra Danmark hul på en uge med hektisk aktivitet. Fra mandag til og med fredag besøger Valtras demo-karane et nyt sted hver dag, og i dag mandag er det Dyrskuepladsen i Hjørring i det nordjyske, som ligger jord til de finske traktorer fra Valtra.

Med sig har karavanen et udvalg af traktorer i både N- T- og S-serien - og i forskellige udstyrsvarianter, så de besøgende kan se lidt af de mange muligheder, der er for at tilpasse traktorerne til den enkelte kunde.

»Her i Hjørring har vi otte traktorer med os - plus yderlige tre fra vores forhandler AgroTech. De seks er demotraktorer, mens de sidste er forbeholdt udstillingen. Vi har både Hitech, Active, Versu og Direct med, så vi viser kort og godt alle vores varianter i vores S- T- og N4-serie, når det gælder udstyr og transmissioner,« fortæller en glad Jimmi Ravnborg, salgs og marketingchef hos Valtra Danmark, den danske Valtra importør.

Mandag holder demo-lastbilen og de tilhørende traktorer åbent indtil kl. 20.00, mens resten af ugen bliver fra 10.00 til 15.00 og 16.00.

Tirsdag går det løs på Halø Hovedgaard ved Rønde, Holmsland Maskinforretning står for onsdagens demo, mens torsdag og fredag henholdsvis bliver hos Stilholt Hydraulik ved Nr. Aaby og Antvortskov Kaserne ved Slagelse.

Faktisk er demo-touren meget mere omspændende, end man lige regner med.

»Vi startede i Grækenland i februar. Inden vi kom til Danmark var vi en måned i Tyskland, og vi skal i næste uge så videre til Norge. Herefter bliver det Sverige, Baltikum og så Polen. Kalenderen er fyldt op helt til oktober, og vi har så et par huller ledig i november, inden vi slutter vores europæiske demo-tour,« fortæller Matti Tiitinen, salgchef for Skandinavien, Baltikum, Tyskland og Østrig hos Valtra.

60.000 kilometer

Sidste år trak Valtra en lignende demotour rundt i Europa. Den gang blev det til 60.000 kilometer med demo-lastbilen og medhørende trailer, der er udstyret med forskellige Valtra-elementer, så som forskellige kabine-setup - og naturligvis varm kaffe og brochurer.

»Vi holder på igen i år, og vi har fire traktorer, som følger med karavanen rundt, mens hvert lands importør og forhandlere så selv kan stille med yderligere traktorer«.

Vi har blandt andet en helt speciel N-serie med, der står i en gylden farve og som signalerer prisen Golden Tractor for the Design, som vi vandt sidste år på Agritechnica,« siger Matti Tiitinen.

»Derudover har vi en blå N154 Direct med, som er udstyret med vores Skyview-kabine, en N174 Versu, en HiTech N124, der er malet som en sortbroget ko,« siger salgschefen, der tilføjer, at netop den specielle kvægfarvede udgave er ret popuplær blandt mælkeproducenterne.

Med på rundturen i det danske er også Thorsen Teknik, Ålö, Trelleborg og Ovethi.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.