Fremad for Vervaet i Danmark
Valtec har leveret to nye og to brugte selvkørende gyllenedfældere til foråret 2020.

Siden Valtec overtog salg og service af hollandske Vervaet er det kun gået en vej – fremad. Alene i dette forår er der leveret maskiner fordelt på to nye og to brugte. Blandt de nye er Valtecs egen demomaskine fra 2019, oplyser Valtec i en pressemeddelelse.

De er alle fem-hjulede og med udskydelig bagaksel, hvilket vil sige, at den forreste af de to bagerste hjulpar ikke kører i samme spor som de bagerste. ’

Netop den feature tror Steen Lerche Hansen fra Valtec er af stor betydning for Vervaets succes.

»Vores kunder er indtil nu udelukkende maskinstationer, og de oplever stigende efterspørgsel efter skånsom gylleudkørsel. Den opgave klarer Vervaet suverænt«.

Han fortæller, at nogle af maskinstationerne oplever, at kunderne godt vil vente et par dage med at få kørt gylle ud, hvis bare de kommer med Vervaet’en i stedet for en traditionel gyllevogn.

Steen Lerche Hansen kan samtidig konstatere, at flere konsulenter nu taler om, at planternes mervækst kan betale for skånsom gyllekørsel.

»Dét, tror jeg, bliver en altafgørende faktor for fremtidens gylleteknik. I stedet for den lavest mulige pris for at få gylletanken tømt får man et mere nuanceret syn på plantevækst pr. kubikmeter eller lignende, og det kan give os og vores brugere endnu mere vind i sejlene«.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.